torsdag 26 november 2009

Två Höjdarmöten till!











Jag älskar vinjetten till Höjdarmötet! Musiken växlar från Curtis Mayfields Move On Up, till Kanye Wests sampling av låten: I gotta testify, come up in the spot lookin' extra fly... samtidigt som kameran panorerar runt Kaknästornet.

Jag har äntligen hunnit spana in de två senaste avsnitten av Höjdarmötet , den intervjuserie med profiler inom travporten som sänds i höst i TV4:s travprogram Vinnare V65. Den ena intervjun gjorde jag med norrländske gourmetkocken, familjefadern och proffstränaren Svante Båth, baserad på Bergsåker. Den andra var med med Jägersrobaserade Helan och Halvan-samlaren, arbetsmyran och metodiske tränaren Hans Adielsson, pappa till stjärnkusken Erik Adielsson.

De som inte har för vana att spela eller gå på trav, och tror att travmagasin bara visar kusar som springer runt, runt i lera, kan kolla in bilderna ovan. De här snubbarna har riktigt krävande jobb. Glad att de tog sig tid att komma till Stockholm och ta hissen upp till mig i tornet.


Nästa och sista Höjdarmötet i höst är med Sveriges stora travlegend Stig H Johansson. Han har vunnit långt över sextusen segrar och kört in över en halv miljard i prispengar. 6 december sänds intervjun.


Alla Höjdarmöten går att se på TV4 Anytime. För Svante: Klicka på Vinnare V65 från 2009-11-01 och spola fram 24 respektive 34,5 minuter in i programmet. För Hans: Klicka på Vinnare V65 från 2009-11-15 och spola fram 23 respektive drygt 34 minuter in i programmet. För att spela klickar man på Anytime-loggan. För att spola fram till rätt minut klickar man på reglaget nedanför filmrutan.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar